Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
8929 Postów
Maniak
Aleszko napisał:
Tak masz rację w tym co mówisz zawołaj ludzi z PIS i postawcie pomnik u ciebie w wiosce.
Widzisz jaki jesteś ograniczony intelektualnie -/wstawiając takie właśnie polityczne wstawki/-w swoim wyuczonym ponoć zawodzie ...
Gdybyś Mi taki tekst wstawił w realu , to bym się Tobie zaśmiał szyderczo w Twarz , bez dwóch zdań ...
I TY CHCESZ DORADZAĆ W SPRAWACH DALEKIEJ PRZYSZŁOŚCI DOWOLNIE WYBRANEGO KLIENTA .
A nie potrafiąc zapanować nad bieżącymi emocjami...!.
ŻAŁOSNY JESTEŚ , daj se siana i idź na spacer , zobaczyć ostatni raz Swoją okolicę bo podobno opuszczasz ją na dłuższy czas...
Być może w przyszłości ostatnie zapamiętane widoki pomogą Tobie w bieżącej depresji w realu , gdy faktycznie trafisz na takiego klienta Jak Ja ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
a ja tam przy swoich -140 mogę się założyć o jeden włos łonowy, że to kolejny przedstawiciel firmy typu amway, lub melaleuca, tudzież innych cudownych odkurzaczy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Radek napisał:
ja odkładam dodatkowo kasę na norweską emeryturkę w norweskim banku...
A jaki jest minimalny okres tej Inwestycji i jakiego rzędu są to miesięczne kwoty.?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
jasta102 napisał:
a ja tam przy swoich -140 mogę...
Będę Musiał złożyć Oficjalne Zażalenie do odnośnych Władz , że tworzy się Niebezpieczna Nieformalna Grupa Wspierająca Przeciwnika ..."jasta102".. w dążeniu do obalenia Mojego Niepodważalnego Majestatu w dzierżeniu największej ilości Minusów...
AaaaaUuuuu.......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
Witam...Gabryś Ty jesteś niesamowity,przez Ciebie w majtkach mam mokro-tak się uśmiałam!Nie wiedziałam ze tutaj leczą....adin,dwa tri-o matko,chyba zostanę tu na dłużej,zaczyna się rozkręcać,pierdziel te minusy Gabryś-Mnie też zabierają plusy,ale ja mam to w dupie!!!Znam swoją WARTOŚĆ!!!posiedzę sobie i poczytam jeszcze-fajny kabaret
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
gabriel napisał:
jasta102 napisał:
a ja tam przy swoich -140 mogę...
Będę Musiał złożyć Oficjalne Zażalenie do odnośnych Władz , że tworzy się Niebezpieczna Nieformalna Grupa Wspierająca Przeciwnika ..."jasta102".. w dążeniu do obalenia Mojego Niepodważalnego Majestatu w dzierżeniu największej ilości Minusów...
AaaaaUuuuu.......
....zabrałam Ci jednego minusa-hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
widzisz Gabryś, ale ja mam wydajność jednego minusa na 5 spłodzonych postów
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
jasta102 napisał:
widzisz Gabryś, ale ja mam wydajność jednego minusa na 5 spłodzonych postów ....Tobie też zabiorę spoko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
jasta102 napisał:
widzisz Gabryś, ale ja mam wydajność jednego minusa na 5 spłodzonych postów JA i bez tego wiem iż przebijasz Mnie o głowę , we wszystkich możliwych dziedzinach i dyscyplinach ...
Ale , co Mi tam .
WŁOSÓW RWAĆ Z TEJ PRZYCZYNY NIE BĘDĘ , bo dbam o Własne owłosienie .
Nawet mam je /Owłosienie/ na łokciach i piętach
.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
gabriel napisał:
[quote]Aleszko napisał:
Nie skomentuję twojej wypowiedzi twoje -166 mówi samo za siebie..
TE Minusy nie są Moje ... nie Ja je sobie stawiam , tylko tacy jak Ty , którzy Tu na Forum są zawistni i nie tylko ... , oczywiście...
Ponadto bez względu na minusy lub plusy , świadczy to zawsze tylko i wyłącznie , że jest się w kręgu zainteresowania innych ...
Chociażby przez sam fakt postawienia takiego lub innego znaku .................................o tego to ja nie wiedziałam Gabryś-w takim razie miło mi,że to powiedziałes,bo to że mi zabierają kużwa moje plusy( hmmm-teraz ,już wiem interesują się moją osobą)hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok